НОВИНИ

Поредна дарителска кампания с.Лопян, община Етрополе

Posted On април 11, 2016 at 6:18 pm by / No Comments

2. СОУ “Акад. Емилиян Станев“ и УЧИЛИЩНОТО НАСТОЯТЕЛСТВО организира ПОРЕДНА ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ за деца в неравностойно положение от Основно Училище „Христо Ботев“ с. Лопян, община Етрополе. Децата са от социално слаби семейства и живеят в общежитие в селото. След разговор с домакинката и директора на училището, прилагаме списък с необходимите хранителни продукти и количество, които могат да се съхранят и разумно изразходят до края на учебната година:
кайма – 20кг;пилешки бутчета -20кг; маргарин – 15бр; ориз – 30кг; олио – 20л; захар – 20кг; брашно – 20кг; фиде – 20бр; колбаси , кашкавал, сирене, кроасани
Тези продукти ще помогнат да се разнообрази и да се завиши качеството на храната! Посещението е предвидено за 16.04. 2016г. ( събота). В този ден ще се помогне на децата и служителите да се насадят картофи и да се боядиса оградата и детската площадка. За целта са необходими 15 кутии блажна боя (тревисто зелена за оградата) и 3-4 кутии блажна боя за люлки и катерушки (червена и жълта) и четки за боядисване. Картофите са подсигурени, боя все още нямаме. Има дарени 10 детски креватчета и една миялна машина, ако има желаещ да подсигури превоз за тях, моля да се обади в библиотеката на училището или да пише на un2sou@mail.bg. Тези от вас, които искат да се включат в съботния ден трябва да пътуват с лични автомобили. Желаещите да се включат могат да оставят даренията си в библиотеката на 2. СОУ до петък (15.04.16 г.) включително. Благодарим Ви за съпричастността, дарители!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *